Изграждането на навеси е полезен начин да добавите допълнително пространство към дома си. Навесите могат да бъдат изградени от различни материали, като дърво, метал, поликарбонат и други. Ето няколко стъпки, които трябва да следвате, ако желаете да изградите навес:

Планирайте дизайна на навеса. Решете къде точно искате да поставите навеса и какъв да бъде размерът му. Размерите на навеса трябва да бъдат съобразени с вашите нужди и наличното пространство. Освен това, трябва да изберете материалите, които ще използвате за изграждането на навеса.

Измерете зоната, където ще бъде изграден навеса. За да изберете правилния размер на навеса, трябва да измерите зоната, където ще бъде поставен. Използвайте лента за измерване, за да определите точните размери.

Изберете материалите. Когато избирате материалите за изграждане на навеса, трябва да вземете предвид различните опции и да изберете този, който ще отговаря на вашите нужди и бюджет. Например, дървените навеси могат да бъдат по-евтини, но могат да изискват повече поддръжка в бъдеще, докато металните навеси могат да бъдат по-скъпи, но са по-издръжливи.

Изгответе основата на навеса. За да изградите основата на навеса, трябва да изкопаете дупка, която е дълбока около 60 см. След това, добавете камъни и пясък в дупката, за да създадете дренажна система. Направете рамката от дърво или метал, която да служи като основа на навеса.

И така още няколко стъпки  през които много хора не биха искали  да минат поради липса на време или не достатъчно умение , ако е така  по добре да наемете фирма за да свърши тази работа вместо вас. Тук е мястото да предложим качествените услуги на фирма „Ремонти Борисови Строй“ще получите качествена  и  коректна услуга а вашият навес  ще стане  перфектен