Нашият екип

Кратка информация

Вашият надежен партньор

Ние сме екип от опитни  електротехници, електрончици и IT специалисти посветени на високите технологии в областта на електротехниката. Нашата цел е да предложим качествени услуги в градовете Варна, Добрич и Силистра, а също така   и населите места в североизточна България . ние сме вашите надеждни партньори за всякакви електротехнически нужди.

Нашата мисия е да осигурим безопасно, ефективно и иновативно решение за всеки един клиент. Със стремеж към изключително качество и професионализъм, ние работим усилено, за да се гарантира вашата пълна удовлетвореност с всяка извършена услуга.

Каквото и да е вашето изискване – от ремонт и монтаж на електрически табла и видеонаблюдение, до инсталиране на осветителни тела и предоставяне на сървърни решения, ние сме тук, за да ви помогнем. С нас можете да разчитате на персонализиран подход, бърза реакция и най-добрите технически решения за вашите нужди.

Доверете ни се и ние ще се погрижим за ефективното функциониране на вашия електрически обект, като гарантираме вашия комфорт и безопасност. Свържете се с нас днес и се убедете сами в качеството на нашите услуги!

Богата гама от услуги

В разширената си палитра от услуги, ние предлагаме не само ремонт и монтаж , но и цялостни решения свързани с електичеството и високите технологии за различни обекти - от жилищни сгради до комерсиални обекти и индустриални предприятия.

Екип от професионалисти

Нашият екип от техници е квалифициран да се справя с всякакви предизвикателства в областта на електротехниката , електрониката и новите технологии

Опит

Със завиден опит в сферата на видеонаблюдението и сървърните решения, ние предоставяме интелигентни системи за сигурност и мрежови технологии, които ви дават пълен контрол и защита на вашия обект. Нашите усилватели на GSM сигнал и промишлени UPS системи осигуряват надеждна комуникация и захранване дори в най-изолирани области или при аварийни ситуации.

100

Коректност

100

Отговорност

100

Качество

25

Години опит

С опит и експертиза

Защо ние ?

Ние не просто изпълняваме работа – ние създаваме решения, които променят начина, по който функционира електрическото оборудване и системите за сигурност. Вярваме в дългосрочните отношения с нашите клиенти и се гордеем с доверието, което те ни даряват.

С какво още можем да ви помогнем

В допълнение към нашите основни услуги, ние предлагаме и консултации по електроинсталации и сигурностни системи, които да ви помогнат да вземете информирано решение за вашите нужди. Нашите експерти са готови да ви съдействат с професионални съвети и препоръки, основани на техническото си знание и опит..