Електро услуги

Монтаж на дефектнотокови защити, контакти и ключове

GSM 0878 48 6333


Често се налага замяната на стари контакти или електрически ключове, предпазители и дефектнотокови защити. След ремонти като боядисване и освежаване на  жилището повечето хора предпочитат да заменят контактите и електрическите ключове и прекъсвачи с нови от естетическа гледна точка.

Ремонт  бойлери - електротехник  Варна

GSM 0878 48 6333

Бойлерът е един от най-необходимите уреди във всеки дом, но както полезен той може да бъде и много опасен. С този вид техника компромиси не трябва да се правят и в случай че забележите нещо нередно е добре да се консултирате с електротехник.

Ел. табла ремонт демонтаж монтаж Варна

GSM 0878 48 6333

Електрическото табло е един от най-важните модули във всяка електро инсталация. Там се събират всички кабели от инсталацията на стаята или сградата, тъй като в таблата има много неизолирани елементи и тока минаващ от там е значителен ремонтите от неупълномощени и некомпетентни лица а абсолютно забранен.

Ремонт на електроуреди печки, фурни, радиатори Варна

GSM 0878 48 6333.

Няма съвременен дом в който да липсват електроуреди като готварски печки и фурни, бойлери за топла вода или отоплителни електроуреди. За съжаление колкото и качествени да са те идва ден в който ремонтът е неизбежен.

Ремонт и монтаж на осветителни тела Варна

GSM 0878 48 6333

При покупка на осветителни тела за дома,стълбищното осветление или градината е добре монтажът да се извърши от професионален електротехник. Все по често се използват осветителни тела със сензори и монтажът не е толкова елементарен.

Електротехник Варна

GSM 0878 48 6333

електротехници варнаЕлектротехник без почивен ден можете да си намерите от този сайт, авариите в електро инсталациите, домакинските електроуреди ел табла и др.