Случва се този неприятен проблем – запушване на канал. Причините могат да бъдат различни, но решението обикновенно е само едно – Фирма за отпушване на канали от Варна

В последно време във Варна се появиха много такива фирми и сайтове за отпушване на канали. Обикновенно  хората разглеждат първа страница в резултатите на търсачката, но това не значи че са попаднали на коректна фирма.Много  еднолични търговци и дори хора които нямат регистрирана фирма предлагат услуги, разполагащи с една стара машина и с тел за отпушване, мамят и изнудват хората с безобразно високите си цени.В този сайт за отпушване на канали ще се свържете с коректен водопроводчик, който няма да ви измами и ще си свърши работата качествено и в срок. Доверете се сайта предлагащ най-качествените услуги в Бургас и областта.

Как да се предпазите от изнудвачи предлагащи услуги по  отпушване на канализацията ви.

  1. Преди да се обадите  от който и да е сайт разгледайте  какви  услуги се предлагат и в кои градове. Ще ви дам един пример, фирма за отпушване на канали предлага услугите си в цялата страна – вероятно работи с посредници и цените разбираемо са високи.
  2. За отпушване на канал не е  нужна много техника или специални  знания  – в този ред на мисли прекаленото завишаване на цените е вид спекула  и изнудване.
  3. Искайте цени още преди да повикате каналджията у дома си и не позволявайте да ви обясняват за непредвидените разходи или защо се е получило оскъпяването.
  4. Изисквайте касов бон с който по късно можете да се жалвате пред компетентните институции.
Categories: Варна