Kонфигуриране и поддръжка на компютърни мрежи

Предлагаме комплексни решения за проектиране, изграждане, конфигуриране и поддръжка на компютърни мрежи в градовете Варна, Добрич и Силистра. Със специализиран екип от инженери и техници ние предоставяме иновативни и надеждни решения за създаване на мрежови инфраструктури, които отговарят на изискванията и нуждите на нашите клиенти.

25 Години опит

С надеждния екип от специалисти и персонализирани решения ние сме вашият партньор за успешното изграждане и поддръжка на компютърни мрежи във Варна, Добрич и Силистра. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем да оптимизирате вашата мрежова инфраструктура и да подобрите ефективността на вашите бизнес процеси.

500+

Успешно завършени проекти.

25+

Години опит в бранша

1000+

Доволни клиенти

1000+

Изпълнение задачи

Професионални мрежови решения - Варна

Нашите услуги включват:

Проектиране на мрежова инфраструктура: Проучваме нуждите и изискванията на клиента и създаваме детайлни планове за мрежовата инфраструктура, включително разположение на оборудване, кабелажни пътища и съпътстваща инфраструктура.Изграждане и инсталиране на мрежи: Ние извършваме професионално инсталиране на активно и пасивно оборудване, включително комутатори, маршрутизатори, сървъри, кабели и аксесоари за мрежи.Конфигуриране и настройка на мрежи: След инсталирането на оборудването, нашите експерти извършват конфигуриране и настройка на мрежовите устройства, за да гарантират оптимална производителност и сигурност на мрежата.Мрежова сигурност: Ние се грижим за сигурността на вашата мрежа, като използваме най-новите технологии и методи за защита от кибератаки, зловреден софтуер и други заплахи.Поддръжка и оптимизация: Предлагаме редовна поддръжка и оптимизация на мрежата, включително мониторинг на състоянието на мрежовите устройства, актуализация на софтуера и решаване на проблеми.

Безжични мрежи и Wi-Fi покритие: Нашите услуги включват проектиране, изграждане и конфигуриране на безжични мрежи, които осигуряват надеждно и сигурно Wi-Fi покритие във вашия обект. Разработваме оптимални решения за пълно покритие и висока производителност на безжичната мрежа.Виртуални частни мрежи (VPN): Предлагаме конфигуриране и управление на виртуални частни мрежи, които осигуряват сигурна и надеждна връзка между различни локации или работни места. VPN решенията ни гарантират защитено предаване на данни и достъп до ресурси от разстояние.Облачни мрежови решения: Ние ви помагаме да преминете към облачни мрежови решения, които предоставят гъвкавост, мащабируемост и сигурност на вашите данни и приложения. Разработваме персонализирани стратегии за преминаване към облачни услуги, които отговарят на вашите нужди и бизнес цели.Мрежови анализ и оптимизация: Предлагаме мрежов анализ за измерване на производителността и ефективността на вашата мрежа. На базата на резултатите от анализа, предлагаме оптимизации и подобрения за подобряване на скоростта, надеждността и сигурността на мрежата.

Качествени монтажи и надеждност на мрежата

Проектиране и изграждане на компютърни мрежи

Професионално консултиране, проектиране на мрежи, изграждане на инфраструктура, настройка на оборудване, поддръжка и мониторинг на мрежата. Работим с водещи технологични партньори и използваме най-новите технологии и методи, за да осигурим надеждност и ефективност на всяка компютърна мрежа.Предлагаме нашите услуги по монтаж, ремонт и инсталация в град Варна и Варненска област

Доверете се на нашите техници

Изпълняваме заданието в срок работим бързо и качествено.Нашите  услуги са комплексни.Работим както с фирми така и с физически лица.

Покритие на услугите

Варна

Предлагаме всички наши услуги във Варна град и цяла варненска област

Добрич

Електроуслуги монтаж на видеонаблюдение инсталация на сървъри и др. в Добрич и региона

Силистра

Готови сме да реагираме в град Силистра и населените места в близост.

Поддръжка и изграждане на мрежи LAN - WAN - WiFi - VPN

Мрежите се използват за комуникация и споделяне на информация между различни устройства. Поддръжката и изграждането на мрежи е от съществено значение за правилното функциониране на организации и компании. Съществуват различни видове мрежи, включително LAN (локална мрежа), WAN (широколентова мрежа), WiFi и VPN. За да се поддържат и изграждат успешни мрежи, е необходимо да се отдели внимание на различни аспекти като сигурността, скоростта на връзката, капацитета на мрежата и технологичните изисквания. Професионалистите, специализирали се в областта на мрежите, са от съществено значение за успешното функциониране на съвременните организации.

Мрежови услуги

Нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да постигнат своите бизнес цели, като им предоставим сигурни и надеждни компютърни мрежи, които им помагат да бъдат конкурентни на пазара. Ние сме готови да отговорим на всяко предизвикателство и да осигурим висококачествени решения за вашата компютърна инфраструктура.

С нас можете да бъдете сигурни, че ще получите висококачествени мрежови решения, които отговарят на вашите бизнес изисквания и цели. Свържете се с нас днес, за да започнем работа по вашите проекти и да ви помогнем да се възползвате максимално от вашата мрежова инфраструктура.

 
 

Изберете нас

Разполага с голям опит и експертиза в областта на електроинсталациите, видеонаблюдението, сървърните решения, UPS системите, генераторите за ток и усилвателите на GSM сигнал. Нашите специалисти са добре обучени и имат богат опит в работата с различни видове клиенти и проекти.

Придаваме изключително значение на качеството на нашите услуги и продукти. Използваме само висококачествени материали и технологии и се стремим да осигурим най-доброто възможно качество на всяка работа, която извършваме.

Стремим се да бъдем надежден и доверен партньор за всеки наш клиент, като предоставяме висококачествени услуги, своевременно и професионално обслужване и прозрачност в комуникацията.

Нашата цел е да осигурим пълно удовлетворение на всеки наш клиент. Постоянно се стремим да разберем вашите нужди и да ви предложим най-добрите решения за тяхното задоволяване. Вашият успех е нашият приоритет.