Професионални Електроуслуги

Разширявайки нашето присъствие във Варна, Добрич, Шумен и Силистра, ние продължаваме да предоставяме висококачествени електротехнически услуги за всички наши клиенти.

Електротехници за монтажи и ремонти

За всички ваши  нужди, ние сме вашият надежден партньор. Нашата екип от професионалисти се грижи за ремонта, монтажа и поддръжката на електрическите системи във вашият дом, хотел, ресторант, дом вила. Фокусиране върху качеството и професионализма, ние сме готови да отговорим на всяко ваше изискване и да изпълним вашият проект в градовете Варна , Добрич, Шумен или Силистра и  областите в североизточна България

Електрически инсталации

Разполагаме с голям опит в сферата на електроинсталациите.

Видеонаблюдение

Ако търсите професионално решение за видеонаблюдение във Варна, не се колебайте да се свържете с нас

Сървърни решения

Нашите експерти са готови да ви помогнат чрез ефективни и надеждни сървърни решения.

Промишлени UPS

Доставка и монтаж на трифазни и монофазни UPS системи

Генератори за Ток

Генератори за Ток работещи на дизел, бензин и газ. Доставка на Място, монтаж и сервиз

Усилватели на GSM сигнал

Нямате обхват в къщи, на вилата или хижата? Обадете ни се и проблемът ви ще бъде решен

Монтажи в Добрич, Варна, Шумен и Силистра

Електро услуги,ремонт и инсталации

  • Ремонт и монтаж на електрически табла
  • Инсталация и конфигурация на системи за видеонаблюдение
  • Предоставяне на сървърни решения за бизнеса
  • Доставка, монтаж и сервиз на промишлени UPS системи
  • Монтаж и обслужване на генератори за ток
  • Инсталация на усилватели на GSM сигнал

Доверете се на нашите електротехници

Като ваш надежден партньор в областта на електротехниката, ние сме готови да ви предложим не само ремонт, монтаж и поддръжка на електрически системи, но и консултации и съвети за оптимизация на вашия  обект. С нас ще получите професионално отношение, внимателно обмислени решения и качествено изпълнение на всяка задача.

Варна

Предлагаме всички наши услуги във Варна град и цяла варненска област

Добрич

Електроуслуги монтаж на видеонаблюдение инсталация на сървъри и др. в Добрич и региона

Силистра

Готови сме да реагираме в град Силистра и населените места в близост.

Електро услуги

Добавяйки пълния спектър от нашите електротехнически услуги, ние сме тук, за да ви осигурим всичко, от което се нуждаете.

Нашите техници са специализирани в ремонти, монтажи и поддръжка на електрически табла и оборудване, като осигуряваме персонализирани решения, които отговарят на всички съвременни стандарти. Нашите услуги се предлагатат в  областите на Варна, Добрич, Шумен и Силистра. Свържете се с нас днес, за да разберете как можем да ви помогнем

Защо да изберете нас ?

Разполага с голям опит и експертиза в областта на електроинсталациите, видеонаблюдението, сървърните решения, UPS системите, генераторите за ток и усилвателите на GSM сигнал. Нашите специалисти са добре обучени и имат богат опит в работата с различни видове клиенти и проекти.

Придаваме изключително значение на качеството на нашите услуги и продукти. Използваме само висококачествени материали и технологии и се стремим да осигурим най-доброто възможно качество на всяка работа, която извършваме.

Стремим се да бъдем надежден и доверен партньор за всеки наш клиент, като предоставяме висококачествени услуги, своевременно и професионално обслужване и прозрачност в комуникацията.

Нашата цел е да осигурим пълно удовлетворение на всеки наш клиент. Постоянно се стремим да разберем вашите нужди и да ви предложим най-добрите решения за тяхното задоволяване. Вашият успех е нашият приоритет.