Строителни услуги Варна

Ремонт на покриви хидро и топлоизолаця  Варна.

Колкото и добре да е направен покрива на една сграда рано или късно се появява необходимостта от ремонт или профилактика. Поради факта че той е изложен на най-суровите природни влияния - сняг, градушка, дъжд, високи температури през лятото и ниски през зимата, покривът често се поврежда и намаля своите защитни функции.От покривните хидроизолации най разпостранени са битумните те биват два вида битум полимер и окислен битум.

Монтаж и ремонт на дървена, PVC и алуминиева дограма Варна


Санирането и смяната на дограмата са дейности които спестяват много средства за отопление през зимата.Без значение дали е дървена алуминиева или pvc за поставянето на дограма се минава през няколко етапа. След среща със специалист и консултациите които той ще ви направи за избора ви на дограма първата и най-важна стъпка е взимането на размери. Размерите могат да се вземат преди или след демонтажа на старите прозорци.

pvc дограма монтаж

 

Строителни услуги Варна

Бързи строителни услуги за големи и малки ремонти на сгради, апартаменти, къщи и гаражи. Не е нужно да ровите часове наред в интернет за да намерите нужната ви фирма за извършване на строителни дейности и ремонти. В speshno.eu ще се свържете с най-качествените строителни бригади работещи на конкурентни цени във Варна град и област.